Snøfall i mai!

Det har kommet over 20 cm nå 6. mai 2019. det brøytes ikke siden det nok smelter før helgen. Det går an å komme frem med 4WD.

Seterveien per 20.des

Seterveien er brøytet til «venna» som vanlig. Det blir brøytet når det kommer snø. I utgangspunktet er den altså åpen hele tiden. Når det gjelder vinterbrøytet veg så er det noe styret i seterveien jobber med. I et utkast til bruksordning har vi skissert hvordan dette kan løses. Vinterbrøyting må ha tilstrekkelig oppslutning, den må finansieres, det må anlegges en ny løypetrasé som må godkjennes av kommunen og grunneierne, traseen må avskoges og det må være noen til å gjøre jobben. Summen av dette har gjort at 2019 kreves for planlegging og avklaringer.

12. februar 2018

Det har vært en svært snørik vinter og det er anslagsvis  halvannen meter snø på flatmark nå. Seterveien brøytes kontinuerlig etter og under snøfall. Den skal derfor være kjørbar til enhver tid. Kommer det store snøfall vil det kunne være korte perioder hvor det kan være i meste laget, slik det var i nyttårshelga da det snødde 10 cm i timen.

Vinterferien nærmer seg og det er viktig at det ikke parkeres på øverste delen slik at traktor og scooterhengere får snudd.

27. oktober 2017: 30 cm snø. Brøytet til Strandsetra

sæterveien 23.5.17

Veien er nå åpnet etter vinteren. Det er noen skader på veien fra Opphussetera og inn til Antons minne.

Seterveien 6.4 17

Veien fra bommen og opp til vinterparkeringen er delvis bar og noe bløt, men er fint kjørbar

Seterveien 30.3

Veien begynner å gå i oppløsning men er kjørbar

Seterveien 23.3.17

Fint vinterføre på veien, glatt noen plasser. Kjør med vinterdekk

Seterveien 16 2.17

Fint vinterføre på veien

Seterveien 21 12 2016

Veien opp til fjellet er fin fint vinterføre. Veien har blitt brøytet inn til Strandsetra i høst men den kan fort snø igjen nå