Snøfall i mai!

Det har kommet over 20 cm nå 6. mai 2019. det brøytes ikke siden det nok smelter før helgen. Det går an å komme frem med 4WD.

Posted in Siste nytt om seterveien.

One Comment

  1. Ja jeg kom opp den 7. mai etter å ha bestillt privat brøyting idet jeg fikk vite at veistyret hadde bestemt at veien ikke skulle brøytes. . Bompenger ble betalt men hvorfor , når man ikke får levert det man betaler for. Jeg skal ned mandag 13. mai, jeg har blitt avkrevet avgift men blir det brøytet? Vi skriver 2019, er noen som ikke følger med i tiden? Har vært her som hyttebruker/eier i 55 år og føler at veistyret ikke har fulgt med i utviklingen. Se å få brøytet, eller steng veien. Skal dette «veistyret» bestemme når vi hytteeiere skal bruke hytta?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.