Fra Løypekomiteens formann

Løypekomiteen har arbeidet for å legge til rette for løyper og traseer gjennom flere år. De som startet det hele på frivillig basis skal ha stor takk for dette. I de siste årene som jeg har vært leder for løypekomiteen, har vi også sett på mulighetene for helårsvei da vi tror at dette vil øke bruken av hyttene vinterstid. Vi har jobbet for å få til et samarbeid med veistyret, noe vi anser som helt nødvendig og vi har nå fått en felles hjemmeside. Jeg må være så ærlig å si at dette har vært en utfordring, men ting tar tid. I vårt siste girobrev spurte vi om tilbakemelding på noen få spørsmål om kostnad, helårsvei og eventuelle synspunkter på dette. Jeg må bare innse at interessen for dette var lik null. Kun fire hadde noe å melde. Resultatet er at løypekomiteen legger ned sitt engasjement for vintervei og legger ballen død. Jeg synes dette er synd, men bøyer meg for fakta.

Vi trenger frivillige for å arbeide videre med løypenettet, da undertegnede og sekretær Sissel slutter etter denne sesongen. Vi håper det er noen som kan ta et tak, da løyper er en nødvendighet for bruken av hytta vinterstid. Ring meg på tlf. 900 19 235.
Håper på fine løyper i vinter og ønsker alle en strålende skisesong.

Mvh. Edgar Bakken

Posted in Nytt fra løypekomiteen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.