Ny løypekomite

Fra 1 september vil en ny løypekomite overta hele ansvaret for løypekjøringen i området vårt. Trond Nysveen som løypesjef, Tor Olav Bjørnes som kasserer og Kristin Bokrudstad som sekretær.

 

Fjellområdet vårt er fantastisk flott med mange muligheter. Turmulighetene på ski er litt mer begrenset når ikke skaren bærer, av to grunner: Naturforholdene ligger ikke helt til rette for store maskiner og kanskje viktigere, vi er for få til å finansiere en stor løypemaskin. Allikevel har vi i mange år vært heldige og har hatt scooterløypekjørere som har preparert et nydelig løypenett og strukket seg langt både økonomisk og med egen fritid. Det har vært morsom å være med på laget, men vi gleder oss over at nye krefter vil ta et tak for fellesskapet.

Vi har en oppfordring til alle. Det er viktig at alle er med på å dele utgiftene og betaler den giroen som sendes ut før jul. Det er bare ¾ av oss som har betalt de siste årene og det er i utgangspunktet ikke nok til å opprettholde løypene i de tidsrommene vi ønsker det.

Vi takker for oss og takker samtidig løypekjører og glade, trivelige skiløpere som vi møter på tur for samarbeidet.

Edgar Bakken og Sissel Strand

Posted in Nytt fra løypekomiteen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.