Seterveien per 20.des

Seterveien er brøytet til «venna» som vanlig. Det blir brøytet når det kommer snø. I utgangspunktet er den altså åpen hele tiden. Når det gjelder vinterbrøytet veg så er det noe styret i seterveien jobber med. I et utkast til bruksordning har vi skissert hvordan dette kan løses. Vinterbrøyting må ha tilstrekkelig oppslutning, den må finansieres, det må anlegges en ny løypetrasé som må godkjennes av kommunen og grunneierne, traseen må avskoges og det må være noen til å gjøre jobben. Summen av dette har gjort at 2019 kreves for planlegging og avklaringer.

Posted in Siste nytt om seterveien.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.