Informasjon fra skiløypekomiteen

SKILØYPER VINTEREN 2018/2019

Kjære hytteeier!
Vinteren er her med peiskos, skiturer og sosialt samvær på hytta. Vi i skiløypekomitèen har som mål å opprettholde løypetilbudet på minst samme nivå som tidligere, hvilket medfører utgifter vi er avhengig av å få dekket. Det søkes hvert år Stor-Elvdal kommune som bidrar med varierende beløp fra år til år ut fra budsjett. I tillegg er vi avhengig av at du som hytteeier/grunneier tar medansvar og bidrar med et minimumsbeløp, også selv om du ikke går på ski. Pengene går uavkortet til faktiske utgifter. Arbeidstimer for tiltaket er dugnad.
Løypetilbudet tilpasses økonomiske rammer, og jo bedre økonomi, jo bedre løypetilbud. Som hytteeier/grunneier gir du et viktig bidrag til et aktivt og attraktivt miljø også på vinterstid ved å betale løypeavgift på minimum kr. 500,-
Vi tror på at aktivitet gir positive ringvirkninger på sikt ved at det styrker økonomien og gir rom for f.eks. bedre løypetilbud, bedre tilrettelagte turstier og felles arrangementer.

Vi er kjent med at enkelte partier av løypetrassèen kan være i overkant utfordrende til tider, og arbeider nå med tiltak til forbedring.
Vi i løypekomiteen tar gjerne imot innspill, ris og ros.
Informasjon om kjørte løyper oppdateres på hjemmesida, følg med!

Løypeavgift ≥ kr. 500 betales til konto 1822 83 37303
HUSK Å MERKE DITT NAVN VED BETALING så slipper du påminnelser fra oss.
Det er også mulig å betale på VIPPS til kasserer Tor Olav Bjørnes 917 58 953

Posted in Nytt fra løypekomiteen, Siste nytt om skiløper.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.